Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,6 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,6
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
9,9
Faciliteiten
9,4
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,3
Beoordelingen
    Carin
    nl
    8,8
    30 september 2017
    Fijne accommodatie in het midden van het centrum
    Het appartement lag helemaal in het midden van het centrum. De auto kan vlakbij worden geparkeerd, ondanks dat het appartement in een ZTL ligt, want je krijgt van een ontheffingsbiljet van de accommodatie. We kregen goede tips over fantastische restaurants waar je kon eten voor een fatsoenlijke prijs. Bed was prima.
    Evelien
    be
    10
    15 juli 2017
    Parkeren was heel gemakkelijk, goede ontvangst en grondige uitleg over de bezienswaardigheden. Ruime kamer, super ligging.
    nl
    10
    8 juli 2017
    Niets
    Perfecte locatie, super aardige host die ons de parkeerplaats aanbood, vlakbij de kamer. Airco maakte de zinderende warmte buiten binnen dragelijk en de nacht aangenaam. Erg fijne hoofdkussens ook!
    Swetlana
    nl
    8,3
    1 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Dirk
    be
    9,2
    6 november 2016
    Zeer mooie studio in het centrum van Mantova.
    Een typische italiaanse caffetiera is misschien wel leuk, maar een gewoon koffiezetapparaat toch handiger. Geen microgolfoven. Het ontbijt in naburig café is beperkt en tijdens het weekend kan het er erg druk zijn.
    Mantova is een prachtig stadje. Zeer ruime en smaakvol ingerichte studio. Zeer centrale ligging, maar toch erg rustig. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaatster. Correcte afrekening met bankkaart of Visa. Gemalen koffie en dagelijks 2 flesjes water beschikbaar. Ontbijt in leuk café in de buurt.
    nl
    10
    11 juli 2016
    Alles was top!
    Alles was top! We komen nog een keertje terug!
    Johan
    be
    8,3
    5 juli 2016
    Op doorreis naar de Marche
    De gastvrouw is heel erg vriendelijk. We kregen een kamer op het gelijkvloers. De kamer was zeer groot, met ingebouwde kitchenette, en afgescheiden zitruimte. Alles was zeer netjes. Deze B&B is gelegen midden in het oude centrum van Mantova. De gastvrouw zorgt zelf voor een parkeerkaart (2 € voor 24u) waardoor je relatief dichtbij kan parkeren. Ontbijten doe je in een café honderd meter verder op een leuk plein. De gastvrouw vertelt je ook alle interessante weetjes en plekjes in de stad
    miriam
    be
    10
    15 juni 2016
    Agora Rezidenza en Mantova fantastisch!!
    Niets
    Hartelijke verwelkoming door de Gastvrouw! We kregen heel veel informatie om ons stadsbezoek vlot te laten verloren. Ook werd er gezorgd voor Parkeerkaart zodat we drie dagen zonder zorgen Mantova konden verkennen. Ook waardevolle tips over goeie restaurants en musea!. Wij gaan zeker terug..Fantastisch
    Margaret
    nl
    10
    22 mei 2016
    Een aanrader!
    Niks! Perfetto!
    Alles was prima! Geweldige gastvrouw die ten alle tijden voor ons klaarstond! Enorm fijne kamers (familiekamer) met buitenzitje! Mille grazie Cristina, for your hospitality and service, we felt like home!
    Bea
    nl
    10
    15 mei 2016
    Het weer
    Centraal en rustig
Sluiten